P&O Extern
 

P&O Extern: Loopbaanbegeleiding & Organisatieadvies

Maryvonne Nieboer

Mijn manier van werken is doelgericht, praktisch, oprecht geïnteresseerd en daadkrachtig. Mijn drive is om oplossingsgericht bezig te zijn, of dat nu het vinden van een nieuwe baan voor een ontslagen medewerker is, het creëren van een betere werksfeer binnen een organisatie of het voorbereiden van een afgeslankte organisatie op een toekomst vol nieuwe uitdagingen.

Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring in zowel loopbaanbegeleiding als op het gebied van Personeel & Organisatie! Dit vakgebied blijft me boeien en ik werk dan ook nog steeds met veel passie en energie aan de opdrachten die ik krijg!

Na mijn studie aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik achtereenvolgens gewerkt als intercedente bij Randstad Uitzendbureau, HR Manager bij Philips en Hoofd Personeelszaken bij Ballast Nedam. In 2006 ben gestart met mijn eigen bedrijf:

P&O Extern

Mijn werkzaamheden voor P&O Extern bestaan momenteel voor een groot gedeelte uit het begeleiden van mensen in loopbaan- en outplacementtrajecten.
Daarnaast begeleid ik voor diverse bedrijven (collectief) ontslagprocedures.
Maar ook voor maatwerk (bedrijfs)trainingen en workshops ben je bij mij aan het juiste adres.
Sinds 2013 ben ik tevens parttime werkzaam als docent HRM bij het Instituut voor Engineering, Technische Bedrijfskunde, Hanzehogeschool te Groningen.

P&O Extern werkt samen met mensen uit haar netwerk, die over verschillende specialisaties op P&O gebied beschikken, zodat wij elkaar aanvullen en wij bij ieder vraagstuk altijd specialisten kunnen inzetten.

Het doel is altijd om de klant optimaal te bedienen!