P&O Extern
 

P&O Extern: Loopbaanbegeleiding & Organisatieadvies

Loopbaanbegeleiding & Outplacement

De kortste weg naar een nieuwe baan!

Wanneer u afscheid moet of wilt nemen van ťťn of meerdere van uw werknemers en u daarbij ook voor de achterblijvende medewerkers als een "goede" werkgever te boek wilt blijven staan is het aanbieden van een doelgericht loopbaanbegeleiding/outplacementtraject eigenlijk een must !

Onze trajecten onderscheiden zich door persoonlijke sollicitatie-coaching bij iedere sollicitatie en zijn gericht op het vinden van een nieuwe baan. Met individueel maatwerk stemmen wij de inhoud van het traject altijd af op de behoeften en wensen van de cliŽnt. Met welgemeende aandacht en professionaliteit worden de cliŽnten door P&O Extern begeleid naar een nieuwe werkomgeving. Dat deze aanpak succesvol is, komt door onze praktische, daadkrachtige en doelgerichte begeleiding op die momenten dat het er echt toe doet: Bij iedere sollicitatie !

Omdat ieder individu uniek is biedt individuele begeleiding de grootste kans op succes!

Wij bieden complete outplacementtrajecten met baangarantie, waarbij wij begeleiden totdat iemand die nieuwe baan heeft. Bij ons hoeft iemand er dus nooit alleen voor te staan. Daarnaast behoren korte maatwerktrajecten met sollicitatiebegeleiding ook tot de mogelijkheden.

Advies op het gebied van Personeel & Organisatie

U kunt bij ons ook terecht voor uiteenlopende adviezen en ondersteuning op het gebied van Personeel & Organisatie.
Een aantal van onze specialismen:

  • Het begeleiden van (collectief) ontslagprocedures
  • Het bieden van individuele werk gerelateerde coaching
  • Het verzorgen van praktische trainingen en/of workshops op het gebied van bijv. timemanagement en communicatie.